Premiile Globul de Aur 2013, în direct, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, la HBO România - VIDEO

Gala de decernare a premiilor GLOBUL DE AUR din 2013 va fi transmisă, în direct şi în exclusivitate, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, la HBO România, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii televiziunii.

552 afișări
Imaginea articolului Premiile Globul de Aur 2013, în direct, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, la HBO România - VIDEO

Premiile Globul de Aur 2013, în direct, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, la HBO România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gala de decernare a premiilor Globul de Aur, unul dintre cele mai importante evenimente din industria cinematografică, va fi transmisă live, în limba originală, nedublată, în noaptea de duminică (13 ianuarie) spre luni (14 ianuarie), de la ora 3.00.

Varianta editată şi subtitrată a galei va fi difuzată marţi, 15 ianuarie, de la ora 20.00.

Lungmetrajul "Lincoln", regizat de Steven Spielberg, a primit cele mai multe nominalizări - şapte - la premiile Globul de Aur 2013 şi este urmat în topul selecţiilor de "Django Unchained" şi "Argo", care au primit câte cinci nominalizări, inclusiv la categoria "cel mai bun film-dramă".

Totodată, serialul "Homeland" a primit cele mai multe nominalizări - patru - în categoriile dedicate producţiilor de televiziune.

Pe de altă parte, producţiile HBO au primit 17 nominalizări la ediţia din acest an a premiilor GLOBUL DE AUR, printre care: "cel mai bun serial dramă" ("Boardwalk Empire", "The Newsroom"), "cel mai bun actor într-un serial dramă" (Steve Buscemi - "Boardwalk Empire", Jeff Daniels - "The Newsroom"), "cel mai bun serial de comedie" ("Girls"), "cea mai bună actriţă într-un serial de comedie" (Lena Dunham - "Girls", Julia Louis Dreyfus - "Veep"); "cea mai bună miniserie" ("The Girl", "Game Chance").

Cea de-a 70-a ediţie a premiilor Globul de Aur, decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), va avea loc la Los Angeles şi va fi prezentată de actriţele de comedie Tina Fey şi Amy Poehler.

Gala de decernare a premiilor Globul de Aur reprezintă un eveniment important în sezonul premiilor de la Hollywood, care va culmina cu gala Oscar, pe 24 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici