Premiul cel mare la Loto 6/49, câştigat de un cetăţean român de origine străină

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române a fost câştigat de un om de afaceri, cetăţean român de origine străină, de profesie economist, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, Liliana Ghervasuc, directorul instituţiei.

2 afișări
Imaginea articolului Premiul cel mare la Loto 6/49, câştigat de un cetăţean român de origine străină

Premiul cel mare la Loto 6/49 a fost câştigat de un om de afaceri, cetăţean român de origine străină

"Soţia câştigătorului a depus biletul cu trei variante simple, în valoare de 13,3 lei, iar soţul a ridicat premiul cel mare", a declarat Liliana Ghervasuc, directorul Loteriei Române.

Aceasta a precizat că omul de afaceri a promis că va folosi banii atât în scopuri caritabile, cât şi pentru a crea alte locuri de muncă.

Câştigătorul se află în România de 14 ani şi este un jucător fidel la Loterie, acesta declarând că va continua să joace, a precizat Liliana Ghervasuc. Povestea câştigătorului va fi prezentată în ediţia de mâine a revistei Loto Prono.

Potrivit Lilianei Ghervasuc, câştigătorul a dat asigurări reprezentanţilor Loteriei că, dacă mass-media nu îl va agresa, îşi va face publică identitatea.

 

Conform unui comunicat al Loteriei remis, joi, agenţiei MEDIAFAX, biletul câştigător a fost cumpărat de la agenţia 72.095 din Bucureşti, situată pe Şoseaua Mihai Bravu 296, în zona Baba Novac.

Premiul cel mare la Loto 6/49 are o valoare netă de aproape 9,4 milioane de euro, fiind cel mai mare din istoria companiei. Acesta nu mai fusese câştigat din 26 august. Atunci, premiul câştigat a fost de 10,45 milioane de euro, la acel moment fiind cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici