Premiul cel mare la Loto 6/49 va fi de aproximativ şapte milioane de euro

Premiul cel mare la extragerea Loto 6/49 de duminică va fi de aproximativ şapte milioane de euro, premiului reportându-se 14 săptămâni consecutiv, deoarece niciun jucător nu a ghicit numerele câştigătoare.

21 afișări
Imaginea articolului Premiul cel mare la Loto 6/49 va fi de aproximativ şapte milioane de euro

Premiul cel mare la Loto 6/49 va fi de aproximativ şapte milioane de euro

La categoria I a extragerii Loto 6/49 se înregistrează un report în valoare de aproximativ 23,4 de milioane de lei (circa 6,3 milioane de euro - n.r.).

Tragerile Loto 6/49 şi Noroc din această săptămână vor avea loc duminică, la ora 18.45, în studioul Loteriei Române, şi vor fi transmise în direct la postul public de televiziune.

Ultimul mare premiu câştigat la Loteria Română s-a înregistrat în luna ianuarie anul acesta, când un cetăţean turc, rezident în Bucureşti, a încasat aproximativ 12 milioane de euro, cel mai mare premiu din istoria Loteriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici