Presa britanică speculează că Elena ar fi făcut playback la Eurovision

Elena Gheorghe este ţinta unor speculaţii lansate de ziarul britanic Daily Mail, publicaţia lansând, în ediţia de duminică, ipoteza potrivit căreia reprezentanta României la Eurovision ar fi făcut playback în finala competiţiei muzicale, o altă solistă cântând live în locul ei, pe scenă.

86 afișări
Imaginea articolului Presa britanică speculează că Elena ar fi făcut playback la Eurovision

Presa britanică speculează că Elena ar fi făcut playback la Eurovision (Imagine: Mediafax Foto)

Cotidianul Daily Mail scrie, în ediţia de duminică faptul, că Elena Gheorghe nu ar fi interpretat live pe scena de la Eurovision, ci ar fi făcut playback. "În timp ce femeia îmbrăcată sumar cânta (Elena Gheorghe, n.r.), o figură singuratică se putea vedea în umbră (în partea din spate a scenei, n.r.), dar reprezentanţii României au insistat asupra faptului că aceasta era o simplă cântăreaţă de backing vocals", scrie Daily Mail.

"Speculaţiile au fost alimentate de Graham Norton, prezentatorul televiziunii britanice, care a dezvăluit că regulile concursului stipulează că toţi interpreţii trebuie să fie prezenţi pe scenă, însă că regulile nu indică dacă ceilalţi pot să mimeze", mai spune cotidianul britanic.

Totuşi, cei care cunosc vocea Elenei Gheorghe şi-au putut da seama că este cea care cânta şi nu Lucia Dumitrescu, cea care făcea backing vocals.

Contactat de MEDIAFAX, Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision, a infirmat ipoteza jurnaliştilor britanici. De asemenea, el a declarat că delegaţia naţională este mulţumită de evoluţia Elenei în finala de la Moscova.

Echipa României la Eurovision se va întoarce în ţară în noaptea de duminică spre luni.

Elena Gheorghe reprezentanta României la Eurovision, s-a clasat pe locul al 19-lea în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Moscova, în timp ce reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak, a câştigat competiţia.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici