Preşedintele francez Nicolas Sarkozy va deveni bunic

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy va deveni bunic, fiul său Jean Sarkozy aşteptând un copil de la soţia lui, Jessica Sebaoun, potrivit unui apropiat al familiei şefului statului francez, citat de ediţia electronică a cotidianului Le Figaro.

9 afișări
Imaginea articolului Preşedintele francez Nicolas Sarkozy va deveni bunic

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy va deveni bunic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fiul cel mic al preşedintelui francez, Jean Sarkozy, are 22 de ani. Jean Sarkozy este fiul din prima căsătorie a lui Nicolas Sarkozy.

Jean Sarkozy s-a căsătorit, în septembrie 2008, cu Jessica Sebaoun, fiica fondatorului lanţului de magazine Darty.

El s-a dedicat iniţial teatrului, dar a studiat şi dreptul. Până la urmă Jean Sarkozy a decis să se consacre, în afara studiilor, politicii. Astfel, el a fost ales, în martie 2008, consilier general în Neuilly-sur-Seine (la vest de Paris).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici