Preşedintele Obama a transmis condoleanţe familiei Jackson

Preşedintele SUA, Barack Obama, a transmis condoleanţe familiei lui Michael Jackson, numindu-l pe "Regele pop-ului", care a murit în noaptea de joi spre vineri, un artist "spectaculos", a cărui viaţă a fost marcată de aspecte "triste şi tragice".

26 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Obama a transmis condoleanţe familiei Jackson

Preşedintele Obama a transmis condoleanţe familiei Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Casei Albe, Obama l-a numit pe Michael Jackson un artist "spectaculos", dar şi un "icon al muzicii". Pe de altă parte, preşedintele Statelor Unite consideră că unele aspecte ale vieţii lui Michael au fost "triste şi tragice", şi transmite condoleanţe familiei îndurerate a artistului.

De asemenea, în şedinţa de vineri, Camera reprezentanţilor din Congresul american i-a adus un scurt omagiu lui Michael Jackson - "o stea care s-a ridicat la ceruri", ale cărui talente au fost "divine" - potrivit unor membri ai Camerei, citaţi de AFP. "Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia lui Michael în timp ce plângem şi ne amintim de acest om extraordinar care a marcat milioane de vieţi", a spus, printre alţii, Barbara Lee.

Mari nume din muzică, printre care Madonna şi Paul McCartney, dar şi alte vedete şi politicieni, l-au omagiat vineri pe cel care a fost "Regele pop-ului".

Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici