Preselecţii pentru sezonul al 12-lea "Dansez pentru tine", sâmbătă şi duminică, în Bucureşti

Preselecţiile pentru cel de-al 12-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", difuzat în toamnă de Pro TV, au loc sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00, la Teatrul Nottara din Bucureşti, informează televiziunea.

889 afișări
Imaginea articolului Preselecţii pentru sezonul al 12-lea "Dansez pentru tine", sâmbătă şi duminică, în Bucureşti

Preselecţii pentru sezonul al 12-lea "Dansez pentru tine", sâmbătă şi duminică, în Bucureşti

Sâmbătă, 4 iunie, şi duminică, 5 iunie, sunt aşteptaţi să participe la preselecţiile "Dansez pentru tine" toţi cei care iubesc dansul şi au un vis nobil de împlinit.

Toţi cei care îşi doresc să intre în ringul emoţiilor şi să împlinească prin dans visul unei persoane dragi sunt aşteptaţi la Teatrul Nottara să danseze şi să-şi spună povestea în faţa juriului desemnat special pentru alegerea noilor participanţi. Pretendenţii la statutul de concurent "Dansez pentru tine" de la Pro TV vor avea parte live de încurajări de la foşti participanţi cărora emisiunea le-a schimbat viaţa şi care vor să povestească celor care nici nu îndrăznesc să spere că se pot întâmpla minuni atunci când îţi doreşti cu adevărat.

Cu mic cu mare, posibilii concurenţi vor fi aşteptaţi din toate colţurile ţării să susţina o probă de dans în faţa juriului preselecţiei şi să-şi povestească visul pentru care îşi doresc să intre în concurs. La înscriere, concurenţii trebuie să aibă un act de identitate, iar în cazul minorilor, este nevoie de acordul unui tutore legal.

Cei interesaţi pot trimite un e-mail la adresa dansezpentrutine@protv.ro, cu datele personale şi povestea pentru care ar intra în competiţia "Dansez pentru tine" sau poti veni direct la preselecţie sâmbătă sau duminică, la Teatrul Nottara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici