Preselecţiile pentru al 11-lea sezon "Dansez pentru tine", sâmbătă, în Capitală

Preselecţiile pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe în această primăvară la Pro TV, vor avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, la Teatrul Nottara din Bucureşti, informează postul de televiziune.

109 afișări
Imaginea articolului Preselecţiile pentru al 11-lea sezon "Dansez pentru tine", sâmbătă, în Capitală

Preselecţiile pentru al 11-lea sezon "Dansez pentru tine", sâmbătă, în Capitală

Toţi cei care îşi doresc să intre în ringul emoţiilor şi să împlinească prin dans visul unei persoane dragi sunt aşteptaţi la Teatrul Nottara să danseze şi să-şi spună povestea în faţă juriului, din care fac parte, printre alţii, temutul Mihai Petre şi coordonatorul baletului şi al coregrafiilor emisiunii, Edi Stancu.

Pretendenţii la statutul de concurent la "Dansez pentru tine" vor avea parte live de încurajări de seamă de la foşti participanţi cărora emisiunea le-a schimbat viaţa.

Cu mic cu mare, posibilii concurenţi sunt aşteptaţi din toate colţurile ţării să susţină o probă de dans în faţă juriului preselecţiei şi să-şi povestească visul pentru care îşi doresc să intre în concurs. La înscriere, concurenţii trebuie să aibă un act de identitate, iar în cazul minorilor, este nevoie de acordul unui tutore legal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici