Presupusa "soţie secretă" a lui Michael Jackson nu va primi niciun ban

Femeia care a pretins că a fost soţia secretă a lui Michael Jackson nu va primi niciun ban din averea starului, conform unor noi documente oficiale citate de situl de ştiri mondene tmz.com.

20 afișări
Imaginea articolului Presupusa "soţie secretă" a lui Michael Jackson nu va primi niciun ban

Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În luna decembrie, Shellie Doreen Smith a înaintat unui creditor o cerere cu proprietăţile lui Michael. Ea a pretins că s-au căsătorit în anii '70 în New York.

Conform documentelor citate de TMZ, Curtea care supraveghează cazul proprietăţilor lui Michael a respins ieri cererea lui Shellie pentru ajutor de nuntă.

Shellie Doreen Smith susţine că a fost măritată în anii '70 cu starul pop, dar nu îşi aduce aminte exact data. Shellie Doreen Smith a completat acte legale obscure prin intermediul cărora pretinde bani din moştenirea lui Michael Jackson, cerând ajutor de nuntă. Smith a declarat pentru tmz.com că ceremonia a fost drăguţă şi s-a desfăşurat la un hotel din New York, singurii martori fiind angajaţii hotelului.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.

Institutul de Medicină Legală din Los Angeles a stabilit că moartea lui Michael Jackson a fost provocată de o supradoză de propofol, un anestezic puternic, în combinaţie cu alte două sedative, administrate starului pentru a-l ajuta să adoarmă. Propofolul, comercializat în stare lichidă, trebuie administrat doar în spitale şi sub stricta supraveghere a medicilor anestezişti. Pacienţii necesită monitorizare permanentă, deoarece acest medicament produce o încetinire a respiraţiei, o scădere a ritmului cardiac şi coboară tensiunea arterială, această combinaţie de factori fiind, în anumite cazuri, fatală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici