O femeie susţine că a fost măritată cu Michael Jackson, dar nu ştie exact când

O nouă revendicare printre cererile creditorilor lui Michael Jackson a apărut din partea unei femei, Shellie Doreen Smith, care susţine că a fost măritată în anii '70 cu starul pop, dar nu îşi aduce aminte exact data, potrivit site-ului tmz.com.

78 afișări
Imaginea articolului O femeie susţine că a fost măritată cu Michael Jackson, dar nu ştie exact când

O femeie a fost măritată cu Michael Jackson, dar nu ştie exact când (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Shellie Doreen Smith a completat acte legale obscure prin intermediul cărora pretinde bani din moştenirea lui Michael Jackson, cerând ajutor de nuntă. Smith a declarat pentru tmz.com că ceremonia a fost drăguţă şi s-a desfăşurat la un hotel din New York, singurii martori fiind angajaţii hotelului.

Averea lăsată de Michael Jackson este una considerabilă, mai mulţi creditori pretinzând mai mult de 20 de milioane de dolari din aceasta, potrivit unor surse citate de TMZ.

Printre revendicări se numără o cerere de 5 milioane de dolari din partea unui colector, o solicitare de 1 milion de dolari din partea unei persoane care doreşte o parte din clipul piesei "Thriller", o pretenţie de 2.3 milioane de dolari din partea Dr. Tohme Tohme şi o revendicare de 1.5 milioane de dolari din partea unei firme de avocatură, care, nu ar fi singura care pretinde o parte din averea starului pop.

Potrivit Tmz.com, unele dintre aceste cereri sunt falsuri, iar avocaţii care se ocupă de averea lui Michael Jackson nu vor plăti decât în cazut emiterii unui ordin judecătoresc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici