Presupusul amant al Madonnei divorţează (Video si galerie foto)

Cynthia Rodriguez, soţia vedetei New York Yankees, jucătorul de baseball Alex Rodriguez, a depus la tribunal cererea de divorţ, invocând ca principal motiv presupusele infidelităţi ale soţului ei, despre care s-a spus că ar avea o relaţie cu Madonna.

39 afișări
Imaginea articolului Presupusul amant al Madonnei divorţează (Video si galerie foto)

Presupusul amant al Madonnei divorţează (Galerie Foto)

"Mariajul părţilor este total distrus din cauza aventurilor extraconjugale ale soţului şi a altor neînţelegeri de cuplu", a declarat Cynthia Rodriguez în dosarul depus la tribunalul din Miami.

Soţia jucătorului de baseball nu a menţionat motivele pentru care nu doreşte să salveze căsnicia ce durează de aproape şase ani, declarând doar că a făcut toate eforturile posibile pentru a-şi continua relaţia cu Rodriguez.

Tribunalul a ţinut, însă, cont de articolele apărute în presă, care vorbeau despre o presupusă relaţie a lui Rodriguez, 32 de ani, cu Madonna (49 de ani).

GALERIE FOTO CU ALEX ŞI CYNTHIA RODRIUEZ

Însă cântăreaţa pop a negat informaţiile conform cărora ar avea o relaţie cu jucătorul american de baseball şi a infirmat, totodată, zvonurile referitoare la un posibil divorţ de soţul său, regizorul Guy Ritchie.

GALERIE FOTO CU MADONNA ŞI GUY RITCHIE

"Nu am nicio relaţie cu Alex Rodriguez. Nu am nimic de-a face cu stadiul în care se află căsnicia sa ori cu ce religie alege să studieze".

Potrivit articolelor apărute în presă, cei doi împărtăşesc aceleaşi idei cu privire la Kabbalah, o formă mistică a iudaismului.

Cynthia Rodriguez doreşte să obţină custodia ambilor copii, casa pe care cei doi soţi o deţin în Coral Gables, din Florida, şi pensie alimentară.

"Soţul îşi permite să plătească orice formă de pensie alimentară", se mai arată în dosarul depus la tribunal.

În decembrie, Alex Rodriguez a semnat un contract pe 10 ani cu Yankees, în valoare de 275 de milioane de dolari, devenind astfel cel mai bine plătit jucător de baseball.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici