Preţ record pentru un Ferrari de epocă

Un automobil de epocă marca Ferrari 250 GT California Spyder, care a aparţinut actorului american James Coburn, a fost vândut pentru 7 milioane de euro (10,98 milioane de dolari), devenind astfel cel mai scump vehicul vechi vândut la licitaţie.

80 afișări
Imaginea articolului Preţ record pentru un Ferrari de epocă

Preţ record pentru un Ferrari de epocă (Imagine: www.carpages.co.uk)

Automobilul decapotabil a fost una dintre cele 33 de piese Ferrari scoase la licitaţie, duminică, la Maranello, în Italia.

Maşina a fost cumpărată de realizatorul de televiziune britanic Chris Evans şi a stabilit un nou record de preţ pentru un automobil de epocă vândut la licitaţie, potrivit RM Auctions.

Purtătorul de cuvânt al casei de licitaţii a spus că automobilul face parte dintr-o serie limitată de doar 56 de exemplare.

Printre celelalte maşini de epocă vândute la licitaţie se numără un Ferrari 250 LM din 1964, pentru care s-a plătit suma de 4,5 milioane de euro.

De asemenea, un costum cu autograf purtat de şoferul de Formula 1 Kimi Raikkonen în 2007 a fost vândut pentru suma de 11.500 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici