Pretenţiile vedetelor de la B'estfest

Trupa americană The Killers, care concertează la festivalul B'estfest din Capitală, pe 1 iulie, a cerut organizatorilor 60 de flori cu coadă lungă, neambalate, de tipuri şi culori diferite, în timp ce Lemmy de la Motörhead, care cântă pe 2 iulie, a solicitat şase ouă de ciocolată cu suprize.

21 afișări
Imaginea articolului Pretenţiile vedetelor de la B'estfest

The Killers (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

The Killers au solicitat organizatorilor flori diferite: gerbera, trandafiri, margarete, crini, lalele, garoafe şi floarea soarelui.

Pe de altă parte, Lemmy de la Motörhead, mare amator de dulciuri, a solicitat o lista întreagă de astfel de produse, dintre care nu trebuie să lipsească o porţie de căpşuni cu zahăr şi şase ouă de ciocolată cu surprize.

La rândul lui,Moby a solicitat un sistem audio în cabina personală, precum şi amenajarea în backstage a unei mici săli de antrenament pentru el şi staff-ul său, în timp ce Santana şi Manowar au cerut ca zona de restaurant din backstage să fie aprovizionată cu peste 200 de kilograme de gheaţă.

De asemenea, anul acesta sunt foarte căutate prosoapele negre. În total, pe toată durata festivalului, se vor folosi peste 1.500 de prosoape, din care 1.000 doar negre.

The Ting Tings, adepţi ai principiilor eco, au solicitat organizatorilor ca la cină să nu se folosească sub nicio formă pahare şi farfurii din plastic, polistiren sau orice alt produs care ar putea dăuna mediului înconjurător.

Produs de Emagic, festivalul B'estfest se va desfăşura de miercuri până duminică, în complexul Romexpo din Capitală.

Line up-ul festivalului include peste 30 de artişti, printre care The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana şi Manowar.

Biletele pentru Ziua Zero şi biletele de o zi (130 lei până pe 30 iunie), cele pentru Aftershock (100 lei şi 150 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă), precum şi abonamentele pentru 2, 3 şi 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în Diverta.

În zilele festivalului, la casele de bilete de la Poarta A vor fi disponibile bilete de o zi (1, 2, 3 sau 4 iulie), la preţul de 150 lei, şi abonamente de trei zile (2, 3 si 4 iulie), la preţul de 300 lei.

Cei care doresc să-şi schimbe biletele pentru concertul Depeche Mode cu bilete B'estfest o mai pot face doar înainte de data de începere a festivalului, această opţiune nefiind disponibilă la casele de bilete de la intrarea în spaţiul B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici