Preţul unui bilet la cinematograful IMAX, între 17 şi 34 de lei

Preţul unui bilet la cinematograful IMAX, primul de acest gen din România, care se va deschide vineri pentru publicul din Capitală, va fi cuprins între 17 şi 34 de lei, în funcţie categoria de public şi de momentul din zi, respectiv săptămână, în care este difuzat filmul.

4271 afișări
Imaginea articolului Preţul unui bilet la cinematograful IMAX, între 17 şi 34 de lei

Preţul unui bilet la cinematograful IMAX, între 17 şi 34 de lei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Astfel, cel mai scump bilet pentru un film la cinematograful IMAX, care se deschide vineri la Bucureşti, în mall-ul AFI Palace Cotroceni, va costa 34 de lei - preţul stabilit fiind valabil premierele cinematografice.

Biletul pentru un film difuzat în de weekend, până în ora 17.00, va costa 29 de lei, iar după ora 17.00 - 32 de lei. Un film difuzat în timpul săptămânii va costa 24, respectiv 26 de lei, pentru aceleaşi intervale orare, iar elevii, studenţii şi pensionarii vor plăti 19, respectiv 22 de lei.

De asemenea, copiii sub 10 ani vor putea urmări un film la cinematogragul IMAX contra sumei de 17 lei.

Primul cinematograf IMAX din România, aflat în cadrul unui megaplex de 21 de săli operate de Cinema City International, va fi inaugurat miercuri seara, urmând ca vineri să fie deschis publicului larg, au declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii cinematografului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici