O prezentatoare TV a fost diagnosticată cu cancer cu ajutorul unui telespectator. Observaţia salvatoare care a trimis-o în sala de operaţie

  • O prezentatoare TV din Florida, SUA, a fost diagnosticat cu cancer, după ce un telespectator i-a trimis un e-mail
  • Telespectatorul a observat că jurnalista are o umflătură pe gât, iar medicii au descoperit o tumoare canceroasă
  • Jurnalista a declarat că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale săptămâna viitoare
5610 afișări
Imaginea articolului O prezentatoare TV a fost diagnosticată cu cancer cu ajutorul unui telespectator. Observaţia salvatoare care a trimis-o în sala de operaţie

Sursa FOTO: Twitter

O prezentatoare TV din SUA a fost diagnosticată cu cancer, după ce un telespectator vigilent a observat o umflătură pe gâtul acesteia şi i-a trimis un mail, pentru a o anunţa, relatează USA Today.

Victoria Price a dezvăluit pe Twitter că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale pentru ca tumoarea canceroasă să-i fie extirpată.

"Un telespectator mi-a scris pe mail luna trecută. Mi-a spus că a văzut o umflătură pe gât, care i-a adus aminte de a lui. S-a dovedit că la el era vorba de cancer, la fel şi la mine.

Tumoarea este în mijlocul tiroidei, apăsând pe aceasta. Doctorii mi-au spus că se extinde. Dacă nu aş fi primit emailul, nu mi-aş fi sunat niciodată medicul. Este înspăimântător. O să-i fiu mereu recunoscătoare telespectatorului pentru că mi-a scris, un străin, care nu avea nicio obligaţie", a scris jurnalista.

Nu este prima oară când o personalitate TV este atenţionată de cei care-i privesc. În 2019, prezentatoare Deborah Norville şi-a extirpat cu succes o tumoare canceroasă de la nivelul tiroidei, după ce un telespectator i-a scris şi a încurajat-o să meargă la un consult.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici