Prezervativul spray, inventat de cercetătorii germani

O echipă de cercetători germani a inventat prezervativul care se aplică prin pulverizare, dintr-un tub de spray, acesta fiind primul produs de gen care se potriveşte perfect bărbaţilor.

12 afișări
Imaginea articolului Prezervativul spray, inventat de cercetătorii germani

Prezervativul spray, inventat de cercetătorii germani

Spray-ul conţine latex lichid care se aplică, prin pulverizare, pe penis, informează mirror.co.uk.

Inventatorul acestui prezervativ, Jan Krause, spune că latexul se întăreşte în câteva secunde şi, spre deosebire de produsele tradiţionale, se mulează perfect.

Varianta actuală a acestui prezervativ se întăreşte în 20 - 25 de secunde, dar scopul inventatorului este ca produsul să se usuce în maxim 10 secunde.

Bărbaţii care au testat prototipul au avut reacţii diverse. Unii au spus că este grozav, pentru că de obicei nu găsesc prezervative care să li se potrivească perfect. Alţii nu au reuşit să-şi imagineze cum va fi, de fapt, utilizat acest prezervativ în dormitor.

"Există şi factorul romantic: aplicarea prezervativului întrerupe actul sexual", a recunoscut Krause.

Compania Condom Consultancy din Berlin urmează să patenteze dispozitivul, care este format dintr-o cutie în care se introduce penisul şi tubul de spray cu latex lichid. Cutia va costa aproximativ 17 lire sterline (23,6 euro), în timp ce o rezervă de latex lichid, cu o cantitate suficientă de substanţă pentru 10 - 20 de prezervative, va costa între 5 şi 7 lire sterline (6,9 - 9,7 euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici