Prietenul la nevoie se cunoaşte. O găină atacată de un şoim a fost salvată de un cocoş şi o capră, într-un video viral

  • O găină care ciugulea iarbă liniştită a fost atacată de un şoim, acum trei zile, într-o gospodărie.
  • Acesta a pândit momentul când înaripata era singură şi s-a năpustit cu ghearele asupra ei, dorind să o-nhaţe.
  • O cameră de supraveghere a surprins incidentul şi graţie filmării, putem aprecia mai mult animalele de fermă.
13515 afișări
Imaginea articolului Prietenul la nevoie se cunoaşte. O găină atacată de un şoim a fost salvată de un cocoş şi o capră, într-un video viral

Captură video Twitter

Prietenia este valoroasă şi îţi poate salva viaţa, la propriu. Valabil şi în cazul animalelor, indiscutabil. O demonstrează un filmuleţ video, postat pe Twitter, care arate o pasăre la ananghie.
 
Găina ţipă şi se zbate în ghereale şoimului, luptând pentru viaţa sa. Cei doi se rostogolesc iar penele victimei zboară în toate părţile. 
 
După mai multe secunde de spaimă, îi vin în ajutor prietenii săi din curte. Pe filmare se vede cum un cocoş aleargă înspre agresor şi se înfoaie la el, bătându-l cu aripile. Imediat vine alergând şi o capră, care îl împunge pe şoim şi se pune cu corpul între el şi gâină. Pasărea de pradă se vede astfel depăşită de situaţie şi îşi ia zborul... şi gândul de la cină. 
 
Reacţile internauţilor la filmuleţ nu au întârziat să apară: „am plâns văzând asta”, „aşa arată solidaritatea”, „munca în echipă e magică”, „dacă o capră poate salva o găină, atunci de un om nu ajută alt om?”.
 
Într-adevăr, filmarea arată cât de solidare şi pline de compasiune pot fi animalele între ele, nu doar cu oamenii. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici