Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă Amelia Antoniu divorţează

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă Amelia Antoniu divorţează de soţul său Niculae, cererea fiind înregistrată la Judecătoria Sectorului 1 şi urmând să se judece în 7 noiembrie.

341 afișări
Imaginea articolului Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă Amelia Antoniu divorţează

Amelia Antoniu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Adriana Amelia Gamenţ-Antoniu şi soţul său Niculae au depus cerere de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 în 1 septembrie.

În cererea de divorţ, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă cere să revină la numele avut anterior. Totodată, instanţa urmează să ia o decizie şi în ce priveşte încredinţarea fetiţei lor, născută în februarie.

Instanţa Judecătoriei Sectorului 1 a stabilit ca primul termen în procesul de divorţ să fie în 7 noiembrie.

Avocatul Niculae Gamenţ-Antoniu a declarat, sâmbătă, petnru MEDIAFAX că deşi a fost înregistrată solicitare la instanţă, nu se va ajunge la divorţ.

"Nu doresc acest divorţ, dovadă este şi faptul că stăm împreună. Una este ce apare scris la instanţă şi alta ce se va întâmpla în faţa judecătorilor", a spus Niculae Gamenţ-Antoniu.

Amelia şi Niculae Gamenţ-Antoniu au o fetiţă, născută în februarie 2011.

În aprilie 2010, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" a fost infectată cu un germene din Spitalul CF2 din Capitală, unde a fost supusă unei intervenţii de cauterizare de col uterin. Ea a intrat în şoc septic şi a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a stat internată aproximativ trei săptămâni. Ulterior, pe 14 mai 2010, Amelia Antoniu a fost internată în Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Capitală, după ce a făcut febră 39 de grade şi a acuzat dureri de spate, de rinichi şi de plămâni. Medicii au spus atunci că Amelia Antoniu are pneumonie. Ea a fost externată la sfârşitul lunii mai 2010.

În urma scandalului de la Spitalul CF2, managerul Constantin Tănase, şeful Secţiei de obstetrică-ginecologie, Cristian Gherasie, şi trei medici coordonatori pe specialităţile Medicină internă, Urologie şi ATI au fost demişi.

Soţul Ameliei Antoniu a depus, în 19 mai 2010, plângere penală la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi la Secţia 1 Poliţie împotriva Spitalului CF2, el declarând că vrea ca toţi cei vinovaţi să fie sancţionaţi, iar necazul suferit de soţia sa să nu se mai repete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici