Prima dragoste a lui Cătălin Măruţă a fost Oana. Ei i-a spus primul "Te iubesc"

Cătălin Măruţă, prezentatorul show-ului "Happy Hour" de la Pro TV, a declarat, pentru MEDIAFAX, că s-a îndrăgostit pentru prima dată în clasa întâi şi era foarte hotărât să rămână împreună cu fata iubită toată viaţa.

1756 afișări
Imaginea articolului Prima dragoste a lui Cătălin Măruţă a fost Oana. Ei i-a spus primul "Te iubesc"

Prima dragoste a lui Cătălin Măruţă a fost Oana. Ei i-a spus primul "Te iubesc"

Prima iubire a lui Cătălin Măruţă a fost Oana, colega lui din clasa întâi. Oanei i-a spus Măruţă şi primul "Te iubesc". Oana a fost însă şi prima dezamăgire în dragoste a lui Măruţă. "În vacanţa de vară, către clasa a doua, m-a uitat, s-a îndrăgostit de un tip din clasa a treia. Nu poţi concura cu veteranii!", spune amuzat Cătălin Măruţă,

Prima scrisoare de dragoste i-a scris-o Cătălin Măruţă unei fete din clasa a cincea. "În clasa a doua am scris o poezie pe o foaie dictando, era pentru o fată din clasa a cincea, care evident că avea gusturi mai mature decât îi propuneam eu", spune vedeta Pro TV.

În prezent, lui Măruţă îi place să sărbătorească ambele zile ale iubirii - Valentine's Day şi Dragobete: "Le aleg pe amândouă, fiindcă mă distrează în egală măsură. Valentine's Day este cosmopolită, e ca o vacanţă în străinătate. Dragobetele e o sărbătoare duioasă, românească".

El mai spune că nu îl obosec deloc sărbătorile dedicate iubirii. "Mi se pare deja un clişeu să afirmi că sărbătorile romantice sunt un prilej de tortură pentru bărbaţi. E aşa de greu să cumperi un buchet de flori pentru o femeie? Să fim serioşi. Asta intră la capitolul: hai să arăt cât de bărbat sunt, mă enervează inimioarele şi ursuleţii! Cred că e o exagerare, jocurile astea romantice au şi ele farmecul lor. O dată pe an nu murim dacă suntem sensibili", spune Măruţă.

Cătălin Măruţă îşi aminteşte şi despre cel mai trăsnit cadou de dragoste primit de el. "În clasa a opta, o fată mi-a lăsat în bancă un urs de pluş roşu, asta n-ar fi nimic, dar pe felicitarea de Valentine's a semnat-o pe o altă fată, care habar n-avea de asta. Eu am fost atent şi drăguţ cu semnatara toată ziua, deşi n-o iubeam, dar apreciam gestul ei, iar ea nu ştia ce naiba m-a apucat. Credea că o curtez sau aşa ceva. Într-un târziu, un coleg - o gură spartă, care auzise bârfa de la alte guri sparte din clasă - mi-a spus adevărul. I-am trimis şi eu o floare (de plastic, sugestiv!) autoarei acestei farse", îşi aminteşte Măruţă.

La rândul său, Măruţă spune că se pricepe să facă surprize pentru a cuceri persoana iubită. "E teritoriul meu predilect. Iar romantismul se îmbină perfect cu surprizele", spune prezentatorul emisiunii "Happy Hour".

Cătălin Măruţă mai spune că dragostea durează atât cât vrea cel care iubeşte. "Dragostea durează cât vrei tu, cât vrea cel de lângă tine. Dragostea are compoziţii diferite, de la caz la caz. La unii, dragostea a durat o lună, la alţii a durat o veşnicie. După cum, pentru unii, o lună înseamnă o veşnicie", mai spune Măruţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici