Prima fotografie a bebeluşilor cuplului Sarah Jessica Parker-Matthew Broderick - VIDEO

Prima fotografie a bebeluşilor cuplului de actori Sarah Jessica Parker-Matthew Broderick, gemenele Marion Loretta Elwell şi Tabitha Hodge, a fost publicată în presa americană, informează accesshollywood.com.

139 afișări
Imaginea articolului Prima fotografie a bebeluşilor cuplului Sarah Jessica Parker-Matthew Broderick - VIDEO

Prima fotografie a bebeluşilor cuplului Sarah Jessica Parker-Matthew Broderick

În această fotografie, realizată de Robin Layton şi apărută în presa americană luni seară, actriţa americană Sarah Jessica Parker o ţine în braţe pe una dintre gemene, Marion Loretta Elwell, iar soţul ei, actorul Matthew Broderick, o ţine în braţe pe cealaltă fetiţă, Tabitha Hodge.

Între cei doi soţi se află fiul lor cel mare, James Wilkie, în vârstă de 7 ani, care priveşte spre cele două surioare ale sale.

Fetiţele gemene ale cuplului de actori s-au născut cu ajutorul unei mame surogat, în urmă cu o săptămână.

Cei doi actori au ales astfel să pună capăt febrei apărute în presă după naşterea gemenelor. Şi după naşterea lui James Wilkie, în 2002, Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick au pozat în faţa jurnaliştilor, chiar la ieşirea din spitalul în care fiul lor se născuse.

"Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră", a declarat atunci actriţa americană. "Cred că a fost o săptămână cu puţini ştiri", a adăugat ea.

În această toamnă, Sarah Jessica Parker, în vârstă de 44 de ani, va începe filmările la continuarea lungmetrajului "Totul despre sex", inspirat din celebrul serial de televiziune cu acelaşi titlu, alături de colegele ei din această franciză, actriţele Cynthia Nixon, Kim Cattrall şi Kristin Davis.

Matthew Broderick, starul filmului şi musicalului de pe Broadway "The Producers", şi Sarah Jessica Parker s-au căsătorit în 1997.

Video: Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici