PRIMA IMAGINE cu bebeluşul lui Kanye West şi Kim Kardashian. Cum arată fetiţa - FOTO

Rapperul Kanye West a prezentat, la două luni de la naşterea fetiţei sale cu Kim Kardashian, prima poză a bebeluşului.

1714 afișări
Imaginea articolului PRIMA IMAGINE cu bebeluşul lui Kanye West şi Kim Kardashian. Cum arată fetiţa  - FOTO

PRIMA IMAGINE cu bebeluşul lui Kanye West şi Kim Kardashian. Cum arată fetiţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La două luni de la naşterea bebeluşului, care se numeşte North, Kanye a prezentat, în cadrul unei emisiuni găzduită de mama lui Kim Kardashian, prima fotografie a micuţei, scrie dailymail.co.uk.

Rapperul a acordat un interviu pentru Kris Jenner, bunica fetiţei, şi a prezentat fotografia în faţa a milioane de americani.

"Mă rog ca micuţa să semene cu mama ei când va mai creşte", a declarat proaspătul tată.

Kris Jenner a spus despre nepoata sa că este o "combinaţie extraordinară" a lui Kim şi Kanye: "Are ochii lui Kim, cred că are obrajii şi buzele tale".

Kanye a negat informaţiile potrivit cărora el şi iubita sa au încercat să vândă primele imagini cu bebeluşul lor şi a spus că a ales să publice fotografia în cadrul emisiunii lui Kris Jenner în urma rugăminţii acesteia.

Starleta americană Kim Kardashian a născut, pe 15 iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen. Kim Kardashian şi Kanye West au anunţat în luna decembrie 2012 că aşteaptă un copil.

La începutul lunii iunie, vedeta americană Kim Kardashian a devenit din nou o femeie liberă, după ce divorţul de fostul ei soţ, jucătorul de baschet Kris Humphries, a fost finalizat.

Acesta este cel de-al doilea divorţ pentru Kim Kardashian. Starleta americană a fost căsătorită timp de patru ani cu producătorul muzical Damon Thomas, de care s-a despărţit în 2004.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kim Kardashian are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început în aprilie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici