Prima înregistrare cu formaţia Goodbye to Gravity cântând în clubul Colectiv în seara tragediei: Membrii trupei interpretează piesa "The Day We Die" - VIDEO

O înregistrare video din debutul concertului pe care Goodbye to Gravity l-a susţinut, vineri, în clubul Colectiv, în care membrii trupei cântă piesa "The Day We Die" şi în care pot fi văzute şi două artificii, de la care nu se declanşează însă incendiul, a fost publicată, luni dimineaţă, pe YouTube.

40278 afișări
Imaginea articolului Prima înregistrare cu formaţia Goodbye to Gravity cântând în clubul Colectiv în seara tragediei: Membrii trupei interpretează piesa "The Day We Die" - VIDEO

Prima înregistrare cu formaţia Goodbye to Gravity cântând în clubul Colectiv în seara tragediei: Membrii trupei interpretează piesa "The Day We Die"

Înregistrarea a fost încărcată pe canalul de YouTube Arhiva Mea şi este editată, în sensul suprapunerii sunetului de pe CD al melodiei "The Day We Die" (Ziua în care vom muri, n.r.) peste imaginile surprinse în timpul interpretării acesteia în concertul de vineri din clubul Colectiv.

Înregistrarea a fost realizată de Vlad Buşcă, reprezentant al Universal Music România, în timpul concertului de vineri.

"Eu am filmat live, iar înregistrarea (de pe YouTube, n.r.) este editată", a declarat Buşcă pentru MEDIAFAX, precizând că a editat înregistrarea publicată pe YouTube pentru că sunetul original din timpul concertului nu se auzea.

El a mai spus că "The Day We Die" a fost piesa care a deschis concertul trupei Goodbye to Gravity, care şi-a lansat, vineri seară, în clubul Colectiv, albumul "Mantras of War".

De asemenea, potrivit lui Vlad Buşcă, incendiul nu a izbucnit de la artificiile care se văd în înregistrarea de pe YouTube.

El a mai spus că incendiul a izbucnit mai târziu, după aproximativ o jumătate de oră, în jurul orei 22.30.

Totodată, Vlad Buşcă a spus că s-a aflat în clubul Colectiv şi a reuşit să iasă afară după ce a izbucnit incendiul.

Acesta nu a făcut alte declaraţii referitoare la acele momente.

În urma incendiului declanşat vineri seară, în clubul Colectiv, care ar fi izbucnit de la alte artificii aprinse în timpul concertului, au murit 30 de persoane, iar peste 180 au fost rănite. Un număr de 137 de răniţi mai erau internaţi, duminică seară, în spitalele Capitalei, potrivit Ministerului Sănătăţii.

În urma acestei tragedii şi-au pierdut viaţa doi dintre membrii formaţiei Goodbye to Gravity, respectiv chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru. Ceilalţi trei membri ai trupei sunt internaţi, dintre aceştia, solistul Andrei Găluţ fiind în stare gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici