Mihai Alexandru, chitarist al formaţiei Goodbye to Gravity, a murit

Mihai Alexandru, unul dintre chitariştii formaţiei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti, a decedat, potrivit unor surse apropiate familiei acestuia.

35910 afișări
Imaginea articolului Mihai Alexandru, chitarist al formaţiei Goodbye to Gravity, a murit

Mihai Alexandru, chitarist al formaţiei Goodbye to Gravity, a murit

Chitaristul Mihai Alexandru se numără printre cele 27 de persoane decedate în incendiul grav produs vineri seară în clubul Colectiv, unde acesta şi colegii săi de trupă aveau programat un concert pentru a-şi promova cel mai recent album, "Mantras of War".

În incendiu a murit şi iubita lui Mihai Alexandru, Cătălina Ioniţă, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucureşti, potrivit aceloraşi surse.

De asemenea, Vlad Ţelea, un alt chitarist al trupei Goodbye to Gravity, a decedat, în timp ce ceilalţi colegi ai lor - Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas) şi Bogdan Lavinius (tobe) - au fost răniţi şi sunt internaţi, potrivit informaţiilor oferite MEDIAFAX de casa de discuri Universal Music România, care s-a ocupat de lansarea albumului formaţiei.

"Foarte multe surse, prieteni, asta mi-au spus, că ar fi murit unul dintre chitarişti, Vlad, şi ceilalţi patru sunt internaţi, la spital, cu arsuri şi sunt destul de grav", a spus Vlad Buşcă, de la Universal, sâmbătă, precizând că nu deţine informaţii exacte 100% la acel moment.

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, este în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, fiind ventilat mecanic, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, rudele acestuia.

De asemenea, Alexandru Pascu - membru al trupei Goodbye To Gravity şi fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă - se află la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile, prognosticul medicilor rămânând rezervat.

Incendiul produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei a provocat decesul a 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate în 12 spitale din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici