Prima iubire a Danielei Gyorfi - o dragoste secretă

Daniela Gyorfi a declarat, pentru MEDIAFAX, că întreaga lună februarie este pentru ea luna iubirii. Cântăreaţa şi-a amintit şi despre prima dată când a fost îndrăgostită - o iubire în secret, pentru un băiat frumos, care cânta la pian.

412 afișări
Imaginea articolului Prima iubire a Danielei Gyorfi - o dragoste secretă

Prima iubire a Danielei Gyorfi - o dragoste secretă (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Daniela Gyorfi a spus că primele iubiri pentru generaţia sa se întâmplau mai târziu, nu la vârste foarte fragede cum se întâmplă în prezent.

"Nu era ca acum, când la 2 ani au deja prieten", a spus Daniela Gyorfi. Ea a precizat că era în clasele a şaptea - a opta când s-a îndrăgostit pentru prima dată. "Îmi plăcea un băiat care cânta la pian, Vali îl chema, şi era un băiat foarte frumos. Îmi plăcea de el, dar eram altă generaţie, nu cum e acum. Era o iubire în secret", a spus Daniela Gyorfi.

Cântăreaţa a spus că sărbătoreşte şi Dragobetele şi Sfântul Valentin, deoarece luna februarie este una deosebită pentru familia ei.

"Luna februarie înseamnă mai mult decât luna îndrăgostiţilor, pentru că pe 11 februarie este născut George (soţul artistei, n.r.) şi pe 16 februarie - fetiţa noastră. Şi, da, sărbătorim pe 14 februarie, pentru că într-adevăr fetiţa noastră este făcută din dragoste şi februarie este o lună deosebită pentru familia noastră", a spus Daniela Gyorfi.

În data de 24 februarie, românii serbează Dragobetele, străvechea zi a îndrăgostiţilor, care îşi are rădăcinile în tradiţiile dace. Dragobetele, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai spunea Cap de Primăvară sau Cap de Vară şi era identificat cu Cupidon, zeul iubirii în mitologia romană, şi cu Eros, corespondentul acestuia în mitologia greacă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici