Prima pereche eliminată de la "Dansez pentru tine" este decisă vineri

Dragoş Bucurenci şi perechea sa, Elena Geru, şi Doru Todoruţ şi perechea sa, Emanuela Oprişan, se duelează, vineri, la "Dansez pentru tine", publicul urmând să decidă care pereche pleacă acasă, informează Pro TV.

52 afișări
Imaginea articolului Prima pereche eliminată de la "Dansez pentru tine" este decisă vineri

Prima pereche eliminată de la "Dansez pentru tine" este decisă vineri

Telespectatorii Pro TV sunt cei care pot decide perechea care va rămâne în cursa pentru împlinirea unui vis, trimiţând sms la 1276, cu textul "Dragoş" sau "Doru", sau sunând la 0 900 760 602 pentru a-l susţine pe Dragoş Bucurenci sau la 0 900 760 600 pentru a-l vota pe Doru Todoruţ.

Dragoş Bucurenci şi Elena Geru (20 de ani, Râmnicu Sărat) luptă pentru oamenii care i-au schimbat Elenei destinul: părinţii adoptivi şi iubitul său, Iulian. Elena a fost abandonată la naştere. A fost adoptată de un cuplu de tineri căsătoriţi care îşi doreau un copil. Părinţii s-au sacrificat pentru educaţia Elenei. Aceasta a făcut balet şi pian. Acum Elena vrea să-i vadă zâmbind liniştiţi pe părinţii ei, fără grija bolilor şi a zilei de mâine.

Doru Todoruţ şi Emanuela Oprişan (18 ani, comuna Lipăneşti) luptă ca prin dans să aducă un zâmbet familiei Emei, mamei şi celor şase fraţi, care au dus o viaţă grea, într-o familie cu un tată mereu absent şi fără posibilităţi materiale. Emanuela vrea ca mama ei să se întoarcă de la muncă din Italia, acolo unde a plecat pentru a-şi întreţine familia, vrea să îşi ajute fraţii, care au probleme materiale, dar şi pe cele două nepoţele cu probleme de sănătate.

Cătălin Botezatu, Cătălin Moroşanu, Anamaria Ferentz, Diana Dumitrescu, Iuliana Luciu şi Andreea Spătaru se vor lupta pentru a cuceri juriul în paşi energici şi dificili de salsa, dar şi în coregrafii elaborate pentru un alt stil nou introdus în competiţie, dansul-ritual.

Platoul emisiunii va fi inundat de frumuseţe şi de iubire pentru că în ring vor reveni, pentru un dans special menit să ajute un caz dificil din afara concursului, doi îndrăgostiţi, care au fost pe rând concurenţi în sezoanele trecute ale emisiunii. Laura Cosoi şi Smiley vor dansa în scop caritabil un tango, pe una dintre piesele cântăreţului.

Ştefan Bănică pregăteşte un moment artistic special alături de Mădălina Manole, iar Edi Stancu, alături de baletul emisiunii, promite momente coregrafice inedite în noua componenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici