Primele două trupe care confirmă prezenţa la festivalul Summer Well 2018

Trupa britanică The Kooks va concerta la cea de-a opta ediţie a festivalului Summer Well, care va avea loc pe 11 şi 12 august 2018, pe domeniul Ştirbey din Buftea.

851 afișări
Imaginea articolului Primele două trupe care confirmă prezenţa la festivalul Summer Well 2018

Primele două trupe care confirmă prezenţa la festivalul Summer Well 2018

Trupa The Kooks, formată în 2004, va aduce pe scena de la Summer Well un indie rock cu influenţe puternice atât din zona "invaziei britanice" din 1960, cât şi din cea post-punk. Trupa a fost premiată cu discuri de platină de şapte ori, în Marea Britanie, Australia şi Irlanda, are o nominalizare la Brit Awards şi s-a situat pe primele locuri în topurile britanice.

Alături de trupa The Kooks, în festival va mai cânta formaţia indie americană Cigarettes after Sex, informează organizatorii pe contul de Facebook.

Festivalul Summer Well a debutat în 2011, pe domeniul Ştirbey de la Buftea.

Biletele pentru cea de-a opta ediţie se găsesc pe easytickets.ro şi în magazinele Orange.

Mai multe informaţii despre eveniment se găsesc pe site-ul www.summerwell.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici