Primele secvenţe din comedia "S-a furat mireasa" s-au filmat în Parcul Cişmigiu

Pelicula "S-a furat mireasa", după un scenariu de Toni Grecu şi Adrian Onciu, din a cărui distribuţie face parte Cătălina Grama (Jojo), a intrat în producţie luni, primele secvenţe fiind filmate în Parcul Cişmigiu din Capitală, informează MediaPro Pictures.

1221 afișări
Imaginea articolului Primele secvenţe din comedia "S-a furat mireasa" s-au filmat în Parcul Cişmigiu

Primele secvenţe din comedia "S-a furat mireasa" s-au filmat în Parcul Cişmigiu

"S-a furat Mireasa" este o comedie savuroasă în care Nina (Jojo), o şomeră fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie şi de viaţa mai puţin palpitantă oferită de soţul ei, poliţistul Cornel (Costi Diţă), se hotărăşte s-o "fure" pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunţi de interlopi şi să ceară de la aceştia o răscumpărare care speră ea să îi poată asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpăţânare să se întoarcă la familia ei şi la proaspătul soţ, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan şi ignorant, cu care a fost forţată să se mărite de către tatăl ei.

Jojo este foarte încântată să facă parte din distribuţia filmului "S-a furat mireasa". "Nina este cel mai energic personaj pe care l-am interpretat până acum, am muncit mult cu Jesús (Jesús del Cerro, regizorul filmului, n.r.) să îl punem la punct şi sper să atragă simpatia publicului. Am avut o surpriză plăcută şi când am aflat care vor fi colegii mei de platou, Costi, Sergiu şi Adina, actori cu care mă înţeleg nemaipomenit, o echipă deja sudată de la repetiţii", a mai spus Jojo.

După ultimul film produs, "Naşa", cu un uriaş succes de box-office, Alma Sârbu produce "S-a furat mireasa" în acelaşi tandem cu regizorul Jesús del Cerro.

"Este o inspiraţie să produc primul lungmetraj scris de Toni Grecu, al cărui grup de comedie reprezintă unul dintre cele mai puternice branduri de umor din România. Spre deosebire de filmele mele precendente, care aveau o temă universală, am pariat de data aceasta pe o comedie pur românească. Creativitatea, umorul şi sinergia dintre mine, Toni şi Jesús mă asigură că la «S-a furat mireasa», aşa cum spune Toni zi de zi, «se va râde»", mărturiseşte Alma Sârbu.

Toni Grecu este bucuros şi emoţionat să participe la filmările primei sale producţii. "«S-a furat mireasa» este o comedie maximală, nu minimală cum e moda astăzi - vrem să provocăm hohote de râs. Mă bucur să văd că scenariul meu prinde viaţă şi îmi doresc ceea ce ne dorim toţi cei care lucrăm la acest film: succes la public", spune Toni Grecu.

Filmările vor ţine până la sfârşitul lunii august, în diferite locuri din Bucureşti şi în Studiourile MediaPro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici