Primul bărbat din lume care a născut s-a despărţit de soţia sa, cu care are trei copii - VIDEO

Thomas Beatie, primul bărbat din lume care a născut, s-a despărţit de soţia sa Nancy, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat nouă ani.

1625 afișări
Imaginea articolului Primul bărbat din lume care a născut s-a despărţit de soţia sa, cu care are trei copii - VIDEO

Primul bărbat din lume care a născut s-a despărţit de soţia sa, cu care are trei copii

Thomas Beatie, care s-a născut femeie, a făcut senzaţie în 2008, în momentul în care a anunţat în emisiunea prezentată de Oprah Winfrey că este însărcinat. În timpul căsătoriei sale cu Nancy, Thomas a dat naştere a trei copii - doi băieţi şi o fetiţă, informează contactmusic.com.

Thomas Beatie este bărbat din punct de vedere legal, dar şi-a păstrat organele sexuale feminine după operaţia de schimbare de sex, realizată în 2002. Thomas a hotărât să rămână însărcinat deoarece soţia lui, Nancy, a suferit o histerectomie şi nu poate avea copii. Din punct de vedere anatomic, Thomas a putut să rămână însărcinat pentru că şi-a păstrat o parte a aparatului reproductiv feminin atunci când a făcut operaţia de schimbare de sex.

Trăind împreună cu partenera lui de viaţă, Nancy, americanul Thomas Beatie, al cărui nume de fată a fost Tracy, a devenit în mod oficial bărbat în 1998, după ce a urmat un tratament hormonal şi o intervenţie de extirpare a sânilor. El s-a căsătorit ulterior cu partenera sa de viaţă, Nancy. Soţia lui a suferit o operaţie de histerectomie, iar pentru a avea copii, Thomas a acceptat să fie mama-purtătoare a urmaşilor rezultaţi prin tehnici de inseminare artificială.

Thomas Beatie a anunţat că s-a despărţit de Nancy într-un episod al emisiunii "The Doctors" şi a dezvăluit că a suportat de curând operaţia chirurgicală care face tranziţia finală de la femeie la bărbat.

Thomas Beatie a vizitat şi România, fiind prezent în calitate de invitat în emisiunea "Happy Hour" difuzată de postul Pro TV în august 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici