Video Primul clip oficial de promovare a staţiunii Mamaia - VIDEO

Primul film oficial de promovare a staţiunii Mamaia ilustrează câteva din atracţiile acesteia: relaxarea pe plajă, distracţia, condiţii primitoare şi chiar de lux în hoteluri şi o viaţă de noapte ofertantă.

9444 afișări

Spotul, de 4 minute şi 41 de secunde, prezintă tineri care ajung la hotel şi sunt primiţi în condiţii de înaltă calitate, stau la plajă sau se plimbă cu barca în timpul zilei şi care se distrează, odată cu lăsarea serii, dansând pe străzi sau în cluburi.

Coloana sonoră a clipului conţine inserturi din Above & Beyond, Klingande, Aurora, Two Steps From Hell, Lana del Rey vs Cedric Celvais şi Dimitri Vegas & Like Mike cu Wolfpack şi Katy B.

Videoclipul nu este varianta finală a filmului, aceasta urmând să fie lansată în curând.

 

 

  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici