Prince a murit din cauza unei supradoze de opioide - surse

Cântăreţul american Prince Rogers Nelson a decedat din cauza unei supradoze de opioide, arată rezultatele testelor efectuate de autorităţile americane, conform unui oficial implicat în investigaţii citat de site-ul agenţiei Associated Press.

7141 afișări
Imaginea articolului Prince a murit din cauza unei supradoze de opioide - surse

Prince a murit din cauza unei supradoze de opioide - surse

"Analizele relevă că Prince a decedat din cauza unei supradoze de opioide", a declarat un oficial din cadrul comisiei de anchetă, sub protecţia anonimatului.

Autorităţile americane verifică dacă vreun medic i-a prescris lui Prince un anumit medicament cu câteva săptămâni înaintea decesului.

Cântăreţul american Prince Rogers Nelson a decedat pe 21 aprilie, la vârsta de 57 de ani.

Prince Rogers Nelson a fost găsit mort în studioul său de înregistrări, situat în curtea reşedinţei sale din Paisley Park, Minnesota.

Înaintea decesului, Prince fusese spitalizat din cauza unor simptome de gripă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici