Justin Bieber i-a înfuriat pe fanii lui Prince după un comentariu nepotrivit postat pe Instagram

Cântăreţul canadian de muzică pop/R&B a stârnit un val de furie printre fanii regretatului Prince, după ce a postat un comentariu lipsit de respect la adresa regretatului muzician, pe reţeaua de socializare Instagram, informează Mirror.

6576 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber i-a înfuriat pe fanii lui Prince după un comentariu nepotrivit postat pe Instagram

Justin Bieber i-a înfuriat pe fanii lui Prince după un comentariu nepotrivit postat pe Instagram (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Întreaga lume deplânge moartea prematură a superstarului Prince, după ce a fost anunţat decesul surprinzător al artistului în vârstă de 57 de ani.

În stare de şoc, artiştii îşi exprimă durerea pe reţelele de socializare şi deplâng dispariţia prematură a lui Prince, dar nu toate comentariile sunt laudative.

Justin Bieber a înfuriat fanii copleşiţi de durere, postând un comentariu insensibil pe Instagram.

Comentariul era un răspuns la omagiul adus regretatului Prince de către muzicianul rock şi soul Andrew Watt, care şi-a exprimat durerea, spunând că este devastat de pierderea "ultimului artist măreţ în viaţă".

Bieber nu a fost de acord cu declaraţia lui Watt, aşa că i-a răspuns prompt: "Ei, bine nu a fost ultimul artist măreţ".

Unii fani au sugerat că Justin făcea referire la propria persoană, unul dintre aceştia scriind: "Sigur, Bieber nu se pune la socoteală în panteonul ultimilor artişti măreţi în viaţă, nu?".

"Asta e complet de râs! Nici măcar nu este unul dintre cei mai buni artişti contemporani, darămite să ajungă la statutul de legendă. Mă îndoiesc că va ajunge vreodată la un asemenea statut", a fost un alt mesaj de pe reţeaua de socializare.

"Nu mă interesează dacă Justin se referea la el când a făcut acel comentariu, ideea este că a fost ATÂT de lipsit de respect! Tot ce trebuia să zică era RIP Prince", a comentat un alt utilizator.

Comentariul cântăreţului în vârstă de 22 de ani a stârnit o discuţie aprinsă între utilizatorii ofensaţi şi cei care îi luau apărarea, generând peste 2.000 de comentarii şi replici.

Pe 21 aprilie, legendarul Prince a murit la vârsta de 57 de ani. Conform CNN, Prince a fost găsit inconştient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidenţial Paisley Park.

Prince Rogers Nelson, cunoscut sub numele de scenă Prince, născut pe 7 iunie 1958, a fost un cântăreţ, compozitor, actor şi multi-instrumentalist american. Prince a fost recunoscut de întreaga lume pentru inovaţiile aduse în industria muzicii, dar şi pentru munca sa eclectică, prezenţa scenică excentrică şi stilul vocal unic. A fost văzut ca un pioner al "sunetului Minneapolis". Muzica sa îmbina genurile rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, psychedelia, jazz şi pop.

Artistul s-a născut în Minneapolis, Minnesota, şi a dezvoltat un interes pentru muzică de la o vârstă fragedă, compunând prima sa melodie la 7 ani. După ce a înregistrat piese cu formaţia verişorului său, 94 East/ 94 Est, Prince, în vârstă de 19 ani a înregistrat câteva demo-uri fără succes, înainte de a-şi lansa albumul de debut For You/ Pentru Tine, în 1978, sub coordonarea managerului său Owen Husney.

Albumul din 1979, care îi poartă numele, a fost premiat cu Discul de Platină datorită succesului înregistrat de piesele "Why You Wanna Treat Me So Bad?/ De ce vrei să mă tratezi aşa rău?" and "I Wanna Be Your Lover/ Vreau să fiu iubitul tău". Următoarele trei melodii lansate – Dirty Mind (1980), Controversy (1981), şi 1999 (1982) – au continuat să îi aducă succes şi faimă, dezvăluind amprenta unică a lui Prince asupra muzicii, şi anume versurile de o proeminentă sexualitate, dar şi comasarea elementelor funk, dance şi rock într-o singură piesă.

În 1984, şi-a denumit vocaliştii, care îl ajutau în susţinerea concertelor, The Revolution/ Revoluţia şi a lansat cântecul care l-a consacrat: "Purple Rain", ce a devenit ulterior coloana sonoră a filmului său de debut cu acelaşi nume.

Albumul "Purple Rain" şi filmul cu acelaşi titlu, lansate în 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial. Acest disc s-a menţinut 24 de săptămâni în fruntea topurilor americane şi conţine, în afara piesei care îi dă titlul, alte două mari hituri - "Let's Go Crazy" şi "When Doves Cry".

Un compozitor prolific, în anii 80, Prince a compus şi produs melodii, deseori fără a-şi semna munca cu propriul nume, ci cu pseudonime.

După ce a lansat albumele Around the World in a Day (1985) şi Parade (1986), a urmat albumul solo aclamat de criticii muzicali, Sign "O" the Times (1987). A lansat apoi încă trei albume solo, înainte să debuteze în formaţia New Power Generation, în 1991. Şi-a schimbat numele de scenă în 1993 cu un simbol greu de pronunţat, ermetic, supranumit "Simbolul Iubirii".

În anii 2000, şi-a luat din nou numele legendar de Prince Ultimul său album, HITnRUN Phase One, a fost lansat în 2015.

Prince a vândut mai mult de 100 de milioane de albume în toată lumea. Este unul dintre cei mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor. A câştigat 7 premii Grammy, un trofeu la Globurile de Aur şi un Oscar. A fost recompensat cu o stea pe Rock and Roll Hall of Fame în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici