Prince va fi supus unei operaţii chirurgicale la şold

Starul american al muzicii pop, Prince, va fi supus unei operaţii chirurgicale la un şold care i-a fost afectat din cauza coregrafiilor solicitante pe care le-a realizat în timpul concertelor sale, informează celebritywonder.com.

3 afișări
Imaginea articolului Prince va fi supus unei operaţii chirurgicale la şold

Prince va fi supus unei operaţii chirurgicale la şold

Autorul hitului "Purple Rain", în vârstă de 49 de ani, care a lansat primul său album în 1978, se plânge de dureri groaznice la şold de câteva luni.

O sursă apropiată artistului a declarat pentru publicaţia britanică News of the World: "De luni, Prince, care întotdeauna realizează spectacole pline de energie, se plânge de dureri la fiecare mişcare pe care o face. Este distrus pentru că ştie că niciodată nu va mai fi la fel".

Potrivit sursei citate, operaţia implică înlocuirea unei bucăţi din şoldul afectat cu o piesă din titan.

Starul s-a internat într-o clinică privată şi se pare că şi-a anulat toate angajamentele muzicale din următoarele două luni pentru a se reface după operaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici