Principesa Margareta a României, premiată pentru activităţile sale umanitare

Principesa Margareta a României a primit, în cadrul unui bal de caritate organizat la Las Vegas, un premiu de recunoaştere a eforturilor pe care le-a depus, timp de peste 18 ani, pentru a sprijini copii, vârstnicii şi familiile defavorizate din România, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

137 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta a României, premiată pentru activităţile sale umanitare

Principesa Margareta a României, premiată pentru activităţile sale umanitare (Imagine: Mediafax Foto)

Balul de caritate a avut loc la Hotelul Hilton din Las Vegas, sub auspiciile Liei Roberts, Consul Onorific al României, şi a fost organizat de Societatea Româno-Americană din Las Vegas "Doina", incluzând şi o strângere de fonduri în beneficiul Fundaţiei Principesa Margareta a României.

La eveniment au luat parte Mariano Lemus, Consulul General al Mexicului, Cătălin Ghenea, Consulul General al României la Los Angeles, Lia Roberts, Consulul Onorific al României în Las Vegas, Astra Michaels, Consul Onorific al Lituaniei, Ed Prud'Homme, Consul Onorific al Austriei, Stephano Ripanonti, Consulul Onorific al Italiei, precum şi numeroşi oameni de afaceri, ziarişti şi reprezentanţi de marcă ai comunităţii româneşti.

Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi non-profit, fondată în 1990 de către principesa Margareta a României cu sprijinul tatălui său, Regele Mihai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici