Principesa Margareta şi principele Radu au aprins lumânări şi au depus flori la clubul Colectiv - FOTO

Principesa moştenitoare Margareta şi principele Radu au aprins lumânări şi au depus flori în faţa Colectiv, sâmbătă, la aproape o lună de la incendiul izbucnit în acest club, în urma căruia au murit 60 de persoane.

998 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta şi principele Radu au aprins lumânări şi au depus flori la clubul Colectiv - FOTO

Principesa Margareta şi principele Radu au aprins lumânări şi au depus flori la clubul Colectiv - FOTO (Imagine: Daniel Angelescu/ Romania Regala)

Familia Regală a revenit, sâmbătă, de la ora 15.00, la Colectiv, pentru a depune flori şi lumânări în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului izbucnit, pe 30 octombrie, în acest club.

Principesa moştenitoare Margareta şi principele Radu au fost însoţiţi la clubul Colectiv de principesa Maria, cea mai tânără dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai şi ale Reginei Ana.

Principesa Margareta a depus şi o icoană la locul tragediei. Icoana o reprezintă pe Maica Domnului şi provine din camera Reginei Ana, de la Palatul Elisabeta, după cum a precizat Biroul de Presă al Regelui Mihai I.

Principesa Margareta, princepele Radu şi principesa Maria au mers şi pe 1 noiembrie în faţa clubului Colectiv pentru a aprinde lumânări şi a depune flori în memoria victimelor incendiului. Atunci, principesa Margareta a spus, cu lacrimi în ochi, că "viaţa este o valoare" şi trebuie respectată.

În urma tragediei din Capitală, Regele Mihai I a afirmat la rândul său într-un mesaj: "Întreaga societate, tineri şi vârstnici, avem nevoie să învăţăm din nou respectul pentru viaţă şi pentru cel de alături. Fiecare viaţă este fără preţ, iar compasiunea este puntea dintre sufletele noastre".

De asemenea, tot la acel moment, principesa Margareta a transmis un mesaj de compasiune, în numele Crucii Roşii Române. "Pierderea atât de multor vieţi tinere este ireparabilă şi tragică. Afecţiunea şi gândurile noastre se îndreaptă către familiile cu inima sfărâmată de durere. Rugăciunile noastre se îndreaptă către cei care se luptă să trăiască!", a afirmat principesa Margareta, care este preşedinte al Crucii Roşii România.

În urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar o altă victimă în drum spre spital. Dintre răniţii internaţi, au mai decedat 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici