Prinţesa Diana, imaginată de o revistă la 50 de ani: Prietenă pe Facebook cu Camilla Parker-Bowles şi ameninţată de faima lui Kate Middleton - FOTO

Revista americană Newsweek a realizat un scenariu referitor la ce ar fi făcut şi cum ar fi arătat prinţesa Diana în prezent dacă ar mai fi fost în viaţă.

8567 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Diana, imaginată de o revistă la 50 de ani: Prietenă pe Facebook cu Camilla Parker-Bowles şi ameninţată de faima lui Kate Middleton - FOTO

Prinţesa Diana, imaginată de o revistă la 50 de ani: Prietenă pe Facebook cu Camilla Parker-Bowles şi ameninţată de faima lui Kate Middleton (Imagine: Newsweek)

Conform materialului, Diana ar fi fost prietenă pe Facebook cu Camilla Parker-Bowles, actuala soţie a prinţului Charles. Printre cei 107.623 de prieteni de pe Facebook s-ar număra Bono, solistul U2, Chelsea Clinton, fotbalistul David Beckham, autoarea romanelor "Harry Potter", J.K. Rowling şi tenismenul Rafael Nadal, scrie dailymail.co.uk.

De asemenea, prinţesa ar fi avut 10 milioane de urmăritori pe Twitter, iar pe Facebook statusul relaţiei sale ar fi fost "e complicat".

Scenariul a fost imaginat de jurnalista britanică Tina Brown, redactor şef al revistei, şi va apărea în ediţia dinainte de 1 iulie, când ar fi fost ziua de naştere a Dianei.

Brown şi-a imaginat că Diana ar trăi la New York şi ar mai fi fost căsătorită de două ori. Redactorul spune că prinţesa l-ar fi părăsit pe Dodi Fayed, iubitul alături de care şi-a piedut viaţa în accidentul de maşină din august 1997.

Tina Brown, care a scris cartea "Cronicile Dianei", scrie în articol că prinţesa ar fi avut o relaţie de prietenie cu fostul său soţ, prinţul Charles, şi că ar fi fost foarte bună prietenă cu Carole Middleton, soacra fiului ei William.

Articolul, intitulat "Diana la 50 de ani", va fi publicat pe prima pagină în noua ediţie a revistei.

Newsweek a realizat şi o fotografie trucată a prinţesei Diana, ale cărei trăsături au fost îmbătrânite digital. Diana apare alături de soţia fiului ei William, Kate Middleton, iar aceasta din urmă o priveşte cu admiraţie.

Referitor la aspectul Dianei, articolul spune că nu este nicio îndoială că aceasta şi-ar fi făcut injecţii cu Botox în bărbie.

Tina Brown afirmă că Diana ar fi plăcut-o pe Kate Middleton, însă s-ar fi simţit ameninţată de ea.

"Adoraţia în creşetere a publicului faţă de Kate i-ar fi provocat Dianei câteva momente grele. Diana ar fi trebuit să se adapteze unei scăderi a atenţiei", spune redactorul.

Pe 1 iulie 2011, prinţesa Diana ar fi împlinit vârsta de 50 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici