Prinţesa Victoria, moştenitoarea tronului Suediei, este însărcinată

Prinţesa Victoria, moştenitoarea tronului Suediei, şi soţul ei, prinţul Daniel, vor deveni pentru prima dată părinţi în martie 2012, a anunţat curtea regală suedeză într-un comunicat ce a fost dat publicităţii miercuri.

613 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Victoria, moştenitoarea tronului Suediei, este însărcinată

Prinţesa Victoria, moştenitoarea tronului Suediei, este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Prinţesa moştenitoare este însărcinată, iar bebeluşul se va naşte în martie. Toată familia regală este fericită, iar prinţesa se simte bine", a declarat Annika Sönnerberg, purtătoarea de cuvânt a casei regale suedeze.

Prinţesa Victoria, care a împlinit vârsta de 34 de ani pe 14 iulie, s-a căsătorit pe 19 iunie 2010 cu fostul ei antrenor de gimnastică, Daniel Westling, în cadrul uneia dintre cele mai grandioase ceremonii organizate vreodată la Stockholm, la care au participat numeroase vedete şi capete încoronate.

Prinţesa Victoria este foarte populară în rândul suedezilor, 59% dintre aceştia - potrivit unui sondaj realizat pe 21 mai - dorindu-şi ca regele Carl al XVI-lea Gustaf să abdice în favoarea ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici