Prinţul George apare pe coperta revistei Vanity Fair, cu ocazia primei sale aniversări

Prinţul George, care va împlini un an pe 22 iulie, a apărut alături de părinţii săi, prinţul William şi ducesa Catherine, pe coperta ediţiei de august a revistei Vanity Fair, eveniment care marchează primul an din viaţa bebeluşului.

416 afișări
Imaginea articolului Prinţul George apare pe coperta revistei Vanity Fair, cu ocazia primei sale aniversări

Prinţul George apare pe coperta revistei Vanity Fair, cu ocazia primei sale aniversări (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Fotografia de pe coperta revistei, în care prinţul George apare alături de părinţii săi, a fost făcută în timpul turneului efectuat în aprilie de prinţul William şi ducesa Catherine, în Australia, nefiind astfel o imagine realizată în exclusivitate pentru Vanity Fair. Coperta îl prezintă pe prinţul George, împreună cu părinţii săi, în timpul unei vizite la o grădină zoologică din Sidney, informează washingtonpost.com.

Prinţul George devine astfel primul bebeluş care apare pe coperta celebrei reviste după Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes. În anul 2006, Suri a apărut, la vârsta de şase luni, pe coperta revistei Vanity Fair, cuibărită într-o jachetă din piele, în braţele tatălui său, alături de Katie Holmes, fotografia fiind făcută de celebra artistă Annie Leibovitz.

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, care este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, va împlini un an pe 22 iulie.

Bebeluşul a fost botezat la capela regală a palatului Saint James din Londra pe 23 octombrie 2013.

La doar câteva luni de la naştere, prinţul George al Marii Britanii a fost inclus pe lista celor mai fascinanţi 10 oameni din lume pe anul 2013 realizată de jurnalista americană Barbara Walters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici