Prinţul George, ironizat de o prezentatoare TV pentru pasiunea sa pentru balet/ Gest de suflet făcut de peste 300 de dansatori / VIDEO

Peste 300 de dansatori au participat la un flash mob în faţa studiourilor televiziunii americane ABC din New York, după ce o prezentatoare l-a ironizat pe prinţul George al Marii Britanii pentru pasiunea sa pentru balet, potrivit bfmtv.com.

4488 afișări
Imaginea articolului Prinţul George, ironizat de o prezentatoare TV pentru pasiunea sa pentru balet/ Gest de suflet  făcut de peste 300 de dansatori  / VIDEO

Prinţul George, ironizat de o prezentatoare TV pentru pasiunea sa pentru balet/ Gestul făcut de peste 300 de dansatori pentru a-l susţine pe fiul prinţului William

Evenimentul a avut loc în Times Square din New York, în faţa studiourilor unde este realizată emisiunea "Good Morning America" a postului TV ABC.

Săptămâna trecută, realizatoarea TV Lara Spencer l-a ironizat pe micul prinţ după ce a a aflat că acesta va lua lecţii de dans clasic după ce va începe şcoala, în septembrie.

"Prinţul William (tatăl copilului, n.r.) spune că George adoră baletul. Trebuie să îţi spun ceva, William... vom vedea cât va dura asta", a spus Spencer, care imediat a fost criticată de telespectatori pe reţelele de socializare online.

La flash mob, organizat luni, sub sloganul "Şi băieţii dansează" (#BoysDanceToo), au participat balerini de toate vârstele.

"Sunt atât de mândru de acest gest de susţinere din partea comunităţii de dansatori, care se luptă împreună pentru un subiect atât de important", a scris dansatorul profesionist Alex D. Wong, care a difuzat imagini de la flash mob pe contul său de pe platforma Instagram.

"Când eram mic, aproape că am renunţat la dans - îmi spuneam mereu că dansul este pentru fete. Le-a luat doi ani părinţilor mei să mă convingă şi sunt încântat că m-am lansat. Sper ca noua generaţie de băieţi să nu se mai confrunte cu acest gen de intimidare, prin care mulţi dintre noi am trecut", a mai scris acesta.

În faţa unui val de critici, Lara Spencer şi-a prezentat scuze în direct, luni dimineaţă, înainte de flash mob, calificându-şi comentariul drept "insensibil şi stupid".

Născut pe 22 iulie 2013, prinţul George este fiul cel mare al prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge. El este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul William, şi bunicul său, prinţul moştenitor Charles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici