Prinţul George, la prima vizită oficială. Ducele şi ducesa de Cambride, primiţi cu dansuri războinice în Noua Zeelandă - FOTO

Prinţul William, Kate Middleton şi fiul lor au fost primiţi în mod tradiţional de oficialii de la Wellington, s-au fotografiat cu admiratorii şi au asistat la o demonstraţie de dansuri războinice din partea băştinaşilor, în prima zi a vizitei de trei săptămâni, la Antipozi.

4454 afișări
Imaginea articolului Prinţul George, la prima vizită oficială. Ducele şi ducesa de Cambride, primiţi cu dansuri războinice în Noua Zeelandă - FOTO

Ducele şi ducesa de Cambride, primiţi cu dansuri războinice în Noua Zeelandă - FOTO (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Ducele şi ducesa de Cambridge, fiul lor au plecat spre Noua Zeelandă, sâmbătă noapte, însoţiţi de un anturaj de unsprezece persoane, relatează Daily Mail. Cei doi au ales un zbor de linie al companiei Qantas, până la Sidney, via Dubai, care a durat 30 de ore şi au decis să rezerve toată secţiunea First Class. Catherine Middleton, cunoscută pentru ţinutele elegante pe care le adoptă, a purtat o rochie de 310 lire sterline (1673 lei) de la Max Mara şi o pereche de pantofi bej, Manolo Blahnik, care au costat 400 de lire (2159 lei).  

Ducesa de Cambridge a decis să îşi schimbe ţinuta în ultima secţiune a drumului, între Sidney şi Wellington, însă, la sosirea în Noua Zeelandă, toată atenţia a fost captată de micul George. A fost abia a doua apariţie în public a fiului celor doi, după ce fusese fotografiat oficial, a doua zi după naştere. A fost prima apariţie publică şi pentru Maria Teresa Turrion Borallo, dădacă de origine spaniolă a celui mic.   

Prinţul George a purtat o bluză albă şi pantaloni scurţi de aceeaşi culoare, un pulover şi pantofi din piele, crem, o versiune modernă a ţinutei cu care a fost îmbrăcat tatăl său, în 1983, când a vizitat Noua Zeelandă. Kate Middleton a purtat un palton roşu, de la Catherine Walker, creatoare de modă preferată de regretata prinţesă Diana, mama lui William, şi o pălărie de Gina Foster. Regina Elisabeta i-a împrumutat ducesei de Cambridge o broşă din platină şi diamant, în formă de ferigă argintie, simbol al Noii Zeelande. Bijuteria a fost primită cadou de regină, în 1953, şi a fost purtată la fiecare vizită oficială întreprinsă de monarhul britanic în Noua Zeelandă.

În ciuda curentelor republicane din Australia şi Noua Zeelandă, vizita ducelui şi a ducesei de Cambridge a fost primită cu un entuziasm care aduce aminte de vizita priţului Charles şi a prinţesei Diana, în 1983. Cei doi au fost primiţi de oficiali în mod tradiţional şi au asistat la o demonstraţie de dansuri războinice din partea băştinaşilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici