Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, VÂNAŢI de drone în propria curte

Un martor al incidentului a declarat că cel care a manevrat drona pe deasupra casei în care tocmai ce s-au mutat prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, riscă un adevărat conflict.

2109 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, VÂNAŢI de drone în propria curte

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, VÂNAŢI de drone în propria curte

Se pare că drona a fost manevrată în zona interzisă de către cineva care probabil că a vrut să facă poze cu cei doi membrii ai familiei regale.

Martorul, care se plimba într-un parc din apropiere, a reuşit să facă poze dronei. Potrivit relatărilor lui, aceasta zbura pe direcţia nord-sud, deasupra „Drumului Lung” - ruta pe care au mers Harry şi Meghan, în trăsură, în ziua nunţii lor -, apoi a trecut pe deasupra castelului Windsor.

Potrivit publicaţiei Mirror, acest lucru s-a întâmplat sâmbătă, după ora 17.

Martorul a declarat că drona zbura la aproximativ 300 de m întâlţime, însă limita legală, chiar şi într-un spaţiu aerian necontrolat, este de 121 de m.

În plus, în apropiere se află aeroportul Heathrow, astfel drona ar fi putut afecta şi avioanele care se pregăteau fie de decolare, fie de aterizare.

Foto: Pixabay

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici