Prinţul Louis, fiul prinţilor de Wales, împlineşte 5 ani. Aniversarea, marcată de o poză cu roaba

  • O imagine cu un prinţ Louis zâmbitor împins într-o roabă de mama sa, Prinţesa de Wales, este una dintre cele două imagini publicate pentru a marca cea de-a cincea aniversare a sa duminică, potrivit BBC.
  • Cealaltă este un prim-plan al tânărului radiant, în timp ce stă în roabă.
543 afișări
Imaginea articolului Prinţul Louis, fiul prinţilor de Wales, împlineşte 5 ani. Aniversarea, marcată de o poză cu roaba

Louis este al patrulea în linia de succesiune la tron după moartea reginei Elisabeta a II-a, în septembrie anul trecut.

Într-o nouă abatere de la tradiţie, fotografiile au fost realizate de fotograful Millie Pilkington şi nu de Catherine.

Fotografiile realizate de mama sa, Prinţesa de Wales, au fost folosite în mod regulat pentru a marca zilele de naştere ale tinerilor membri ai familiei regale.

La începutul acestei săptămâni, Catherine a publicat o fotografie a regretatei regine înconjurată de unii dintre nepoţii şi strănepoţii ei pentru a marca ceea ce ar fi fost cea de-a 97-a aniversare a sa. În vârstă de 41 de ani este un fotograf pasionat şi patronează Royal Photographic Society. În 2021, Prinţesa de Wales a lansat o carte de fotografie pandemică „Hold Still”, în parteneriat cu National Portrait Gallery.

Louis frecventează şcoala privată Lambrook School de lângă Ascot, în Berkshire, împreună cu fraţii săi, prinţul George, în vârstă de nouă ani, şi prinţesa Charlotte, în vârstă de şapte ani.

Pentru încoronarea regelui, pe 6 mai, se aşteaptă ca tânărul prinţ să îşi însoţească fraţii în procesiunea de la Westminster Abbey, potrivit relatărilor din presă.

El nu a fost văzut la funeraliile de stat ale reginei la Westminster Abbey, considerându-se că era prea mic pentru a participa la slujbă alături de părinţii săi.

El s-a născut în ziua de Sfântul Gheorghe - 23 aprilie - 2018 la Spitalul St Mary din Paddington, Londra. La vârsta de 11 săptămâni, a fost botezat Louis Arthur Charles de către arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby, la Capela Regală din Palatul St James.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici