Prinţul William al Marii Britanii este cel mai prost îmbrăcat bărbat. Vezi cine este cel mai apreciat

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, este cel mai prost îmbrăcat bărbat, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat la cererea unui mare lanţ de magazine din Regatul Unit.

2194 afișări
Imaginea articolului Prinţul William al Marii Britanii este cel mai prost îmbrăcat bărbat. Vezi cine este cel mai apreciat

Prinţul William al Marii Britanii este cel mai prost îmbrăcat bărbat. Vezi cine este cel mai apreciat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul William, care s-a căsătorit pe 29 aprilie, la Londra, cu logodnica sa, Kate Middleton, a fost criticat pentru ţinutele sale neinspirate compuse din cămăşi şi jachete, informează contactmusic.com.

Un purtător de cuvânt pentru lanţul de magazine Peacocks, care a comandat sondajul, a spus: "William ar trebui să fie mai îndrăzneţ" (în ţinutele sale, n.r.).

Prinţul Charles, tatăl prinţului William, a fost şi el inclus în topul 10 al celor mai prost îmbrăcaţi bărbaţi, alături de muzicianul Rod Stewart şi producătorul TV Simon Cowell.

De cealaltă parte, fotbalistul David Beckham a fost ales cel mai elegant bărbat din Marea Britanie.

El este urmat în top de chipeşul actor Robert Pattinson, starul francizei "Amurg/ Twilight".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici