Prinţul William îşi sărută fiul, pe Prinţul Louis de Cambridge, într-o fotografie realizată de ducesa de Cambridge

Prinţul William îşi sărută fiul într-o fotografie realizată de ducesa de Cambridge şi dată publicităţii de Crăciun, relatează BBC.

5722 afișări
Imaginea articolului Prinţul William îşi sărută fiul, pe Prinţul Louis de Cambridge, într-o fotografie realizată de ducesa de Cambridge

Prinţul William îşi sărută fiul într-o fotografie realizată de ducesa de Cambridge. Sursă foto: Profimedia


Fotografia alb-negru a fost realizată de ducesa de Cambridge în Norfolk peparcursul anului 2019.

În imagine mai sunt prinţesa Charlotte şi prinţul George, care participă în ziua de Crăciun la slujba organizată la Sandringham.

Imaginea a fost publicată pe reţelele sociale cu mesajul "Crăciun Fericit!".

În fotografie, ducele poartă o şapcă şi îşi îmbrăţişează fiul cel mic, alături de care se găseşte prinţesa Charlotte. Împreună cu ei este prinţul George care zâmbeşte la cameră.

Ducesa a mai fost lăudată pentru calitatea fotografiilor pe care le face şi a fost numită noul patron al Royal Photographic Society.

Ducesa de Cambridge este pasionată de fotografie şi este văzută adesea purtând o cameră.

Palatul Kensington a publicat de multe ori fotografii realizate de Kate pentru a marca aniversări sau momente importante din viaţa copiilor săi.

Pasiunea ducesei a devenit cunoscută în 2015, când a realizat ea însăşi primele portrete oficiale ale prinţesei Charlotte, în loc să angajeze un fotograf.

Membrii Familie Regale britanice participă la slujba de Crăciun de la Sandringham, Norfolk, în cursul zilei de miercuri.

Ducele de Edinburgh a revenit la reşedinţa reginei după patru nopţi petrecute într-un spital în Londra.

Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine de Cambridge, care sunt căsătoriţi din aprilie 2011, au trei copii, prinţul Louis, în vârstă de 1 an, prinţesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, şi prinţul George, în vârstă de 5 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici