Prinţul William, pregătit să-şi dedice următorii şapte ani carierei militare

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, intenţionează să-şi dedice următorii şapte ani formării militare în cadrul Royal Air Force (RAF), prietena lui, Kate Middleton fiind dispusă să-l aştepte.

127 afișări
Imaginea articolului Prinţul William, pregătit să-şi dedice următorii şapte ani carierei militare

Prinţul William, pregătit să-şi dedice următorii şapte ani carierei militare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kate Middleton a fost, iniţial, nemulţumită de perspectivele de viitor ale prinţului, dar apoi a declarat că îl va sprijini pe acesta, informează dailymail.co.uk.

Prietena prinţului William a fost poreclită ironic de presa britanică "Waity Katie", pentru că pare a aştepta o propunere matrimonială din partea acestuia care nu se va concretiza în viitorul apropiat, prinţul urmând să înceapă pregătirile în cadrul unei unităţi de salvare din cadrul RAF, Search and Rescue Force, în luna ianuarie.

Cuplul pare să fi trecut printr-o perioadă de răceală, cei doi fiind tot mai rar fotografiaţi împreună.

Cei doi şi-au discutat intenţiile de viitor în cadrul unei călătorii în Caraibe, la începutul acestui an, în urma căreia Kate a primit reasigurări că relaţia lor va continua, în ciuda faptului că prinţul William se va dedica unei perioade intense de antrenament militar.

Kate Middleton a lipsit luna trecută de la o petrecere organizată de prinţul William înainte de a pleca într-un raliu pe motocicletă în scopuri caritabile, desfăşurat în Africa.

William a lucrat pentru prima oară în cadrul Search and Rescue Force în decembrie 2005. Atunci când şi-a finalizat antrenamentele, i s-a cerut să ia parte la operaţiuni de salvare care au implicat salvarea şi protejarea unor persoane în cadrul unor operaţiuni desfăşurate în zone înalte, pe ambarcaţiuni sau în largul mării.

William, căruia îi place să piloteze avioane, a fost nemulţumit de faptul că nu a putut merge în Afganistan ca fratele său, Harry, pentru că, în calitate de frate mai mare, el este succesorul la coroana britanică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici