Prinţul William se va căsători în iunie 2011

Prinţul William al Marii Britanii îşi va anunţa logodna în luna noiembrie a acestui an şi se va căsători cu iubita sa, Kate Middleton, în iunie 2011, informează presa britanică, citată de femalefirst.co.uk.

24 afișări
Imaginea articolului Prinţul William se va căsători în iunie 2011

Prinţul William se va căsători în iunie 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tina Brown, biografa prinţesei Diana, a afirmat la începutul acestui an că logodna prinţului William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urma să fie anunţată în iunie, căsătoria fiind programată în noiembrie 2010.

Însă, potrivit cotidianului britanic Daily Star, sursele biografei Tina Brown au încurcat datele celor două anunţuri oficiale, deoarece, potrivit celor mai recente informaţii, logodna va avea loc în noiembrie 2010, iar nunta în iunie 2011.

Capela St. George a castelului Windsor, unde tatăl prinţului William, prinţul Charles, s-a căsătorit cu Camila Parker Bowles, în urmă cu cinci ani, va fi locul unde va avea loc una dintre cele mai fastuoase nunţi regale ale începutului de secol, potrivit presei britanice.

După ceremonia religioasă, va avea loc o petrecere la palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Elizabeth a II-a.

Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St Andrews din Scoţia, au relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Kate Middleton, în vârstă de 28 de ani, numită de presa britanică "Waity Katie" (Katie care tot aşteaptă), deoarece aşteaptă de mulţi ani ca prinţul William să o ceară în căsătorie, a renunţat la slujba pe care o avea în compania online specializată în organizarea de petreceri, ce aparţine părinţilor ei, în special pentru a se concentra asupra relaţiei pe care o are cu prinţul britanic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici