Prinţul William şi Kate Middleton au ajuns în Canada. Ce ţinute va avea Kate şi care este programul vizitei - FOTO

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, şi-au început vizita oficială în Canada, primul turneu în calitate de cuplu regal.

2710 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi Kate Middleton au ajuns în Canada. Ce ţinute va avea Kate şi care este programul vizitei - FOTO

Prinţul William şi Kate Middleton au ajuns în Canada. Ce ţinute va avea Kate şi care este programul vizitei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La sosirea în Canada, Kate a purtat o rochie cu dantelă bleumarin, asortată cu costumul soţului ei. Designerul ţinutei este Erdem Moralioglu, născut în Canada, şi este cunoscut pentru modelele feminine pe care le crează. O ţinută creată de el poate ajunge să coste până la 1.500 de lire sterline, scrie dailymail.co.uk.

Creaţiile designerulului sunt preferate de personalităţi ca Michelle Obama, Samantha Cameron sau Gwyneth Paltrow. Rochia purtată de ducesa de Cambridge face parte din colecţia pentru 2012 a creatorului, deci este cel mai probabil o mostră, deoarece creaţiile din noua colecţie vor ajunge în magazine la începutul anului viitor.

Katherine a asortat la rochie o pereche de pantofi şi o poşetă bej, iar părul şi l-a lăsat liber.

O sursă a declarat că pentru turneul din Canada şi Statele Unite Kate a cerut ajutorul unor designeri de top pentru a-şi alege ţinutele.

"Este posibil să împrumute haine în loc să le cumpere pentru a reduce costurile turneului. Plănuieşte să poarte doar o ţinută pe zi în cazul în care nu are niciun eveniment în cursul serii", a declarat sursa.

Pentru turneul pe care îl fac în Canada şi Statele Unite, William şi Kate au un personal format din doar şapte oameni.

Programul turneului pe care William şi Kate îl fac în Canada şi Statele Unite:

30 iunie - 2 iulie: Regiunea capitalei: Ottawa, Ontario şi Gatineau, Quebec

2 iulie: Monreal - Cuplul va participa la festivalul de Jazz şi va găti alături de studenţi

3 iulie: William şi Kate vor petrece ziua la Quebec

3-4 iulie: Insula Prince Edward - Cuplul va avea o întâlnire cu premierul insulei şi cu soţia acestuia, vor vizita Casa Province, locul de naştere al Confederaţiei. Înainte de a părăsi insula, Kate va face o excursie pe mare până la Dalvay, iar prinţul William va copilota un elicopter care va ateriza pe mare.

4-6 iulie: Yellowknife - Cuplul va întâlni fermieri canadieni.

6-8 iulie: Calgary, Alberta - William şi Kate vor participa la un rodeo

8-10 iulie: Los Angeles, Statele Unite - William şi Kate vor locui la rezidenţa consulului general britanic şi vor fi invitaţi de onoare la o recepţie. Prinţul William este aşteptat să joace polo la clubul din Santa Barbara. Pe 10 iulie, cei doi vor vizita Şcoala Inner City Arts, o organizaţie care ajută copiii dintr-un cartier rău famat din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici