Prinţul William va anunţa în curând că s-a împăcat cu Kate Middleton - presă - Reuters

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi-a convins fosta iubită, Kate Middleton, cu care a avut o relaţie de aproape cinci ani, să se împace cu el după 12 săptămâni de la despărţire, potrivit ediţiei de vineri a cotidianului The Sun, transmite Reuters.

4 afișări
Imaginea articolului Prinţul William va anunţa în curând că s-a împăcat cu Kate Middleton - presă - Reuters

Prinţul William va anunţa în curând că s-a împăcat cu Kate Middleton - presă - Reuters

Speculaţiile potrivit cărora cei doi, care s-au cunoscut în timpul facultăţii, şi-au reluat relaţia au apărut încă de la sfârşitul lunii iunie. Zvonurile au fost alimentate de apariţia lui Kate la concertul organizat de prinţii William şi Harry în memoria mamei lor, prinţesa Diana, care a avut loc duminica trecută.

"William a convins-o pe Kate că problemele care apar atunci când ai o relaţie cu un viitor rege sunt un preţ pe care merită să-l plăteşti. Doar după ce au făcut un pas înapoi au reuşit să-şi analizeze sentimentele pe care le au unul faţă de celălalt", a spus o sursă.

"Au depăşit aceste probleme şi sunt mai apropiaţi ca niciodată", a declarat aceeaşi sursă.

Un purtător de cuvânt din partea prinţului a refuzat să comenteze această informaţie. "Mă tem că nu face parte dintre lucrurile pe care le-am comenta", a spus acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici