Pro TV dă startul preselecţiilor pentru "Vocea României" şi "Dansez pentru tine"

Pro TV dă startul preselecţiilor pentru "Vocea României", cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga, fiind nerăbdători să îşi cunoască noii elevi, dar şi pentru show-ul "Dansez pentru tine", ringul visurilor urmând să îşi deschidă din nou porţile în această toamnă.

476 afișări
Imaginea articolului Pro TV dă startul preselecţiilor pentru "Vocea României" şi "Dansez pentru tine"

Pro TV dă startul preselecţiilor pentru "Vocea României" şi "Dansez pentru tine" (Imagine: Pro Tv)

După ce a făcut senzaţie cu primul sezon, Pro TV caută din nou "Vocea României". Cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga, sunt nerăbdători să îşi cunoască noii elevi, informează Pro TV.

Toţi cei care simt că au potenţialul şi talentul necesar pentru a întoarce măcar unul dintre cele patru scaune sunt aşteptaţi la preselecţii. Bucureştiul este cel care deschide seria preselecţiilor.

Concurenţii sunt aşteptaţi luni, 4 iunie, începând cu ora 10.00, la Ramada Bucharest Parc Hotel, pentru a demonstra că au tot ce este nevoie pentru a deveni "Vocea României".

Ringul visurilor îşi deschide din nou porţile în această toamnă. "Dansez pentru tine" este gata să îndeplinească noi visuri, să redea speranţa şi să readucă optimismul în viaţa unor oameni. Preselecţia pentru cel de-al paisprezecelea sezon al show-ului "Dansez pentru tine" va avea loc pe 7 iunie, începând cu ora 12.00, la Ramada Plaza Bucharest Hotel.

La cele două preselecţii sunt aşteptaţi atât cei care s-au înscris deja pe site, dar şi cei care nu au avut posibilitatea să o facă, pentru că înscrierea se poate face şi direct în spaţiul de desfăşurare a preselecţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici