Procesul intentat de Jennifer Lopez fostului ei şofer, respins de justiţia americană

Procesul pe care Jennifer Lopez l-a intentat fostului ei şofer, pe care l-a acuzat de tentativă de şantaj şi în care i-a cerut acestuia daune de 20 de milioane de dolari, a fost respins de un judecător de la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles.

276 afișări
Imaginea articolului Procesul intentat de Jennifer Lopez fostului ei şofer, respins de justiţia americană

Jennifer Lopez (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 43 de ani a iniţiat acest proces contra fostului ei şofer Hakob Manoukian ca reacţie la procesul intentat de acesta contra ei - în care şoferul a susţinut că a fost obligat să îşi dea demisia -, însă judecătorul Joseph Kalin de la Curtea Superioară de Justiţie a decis, pe 21 decembrie, să accepte cererea formulată de avocatul fostului angajat prin care acesta solicita respingerea procesului intentat de Jennifer Lopez, informează femalefirst.co.uk.

Jennifer Lopez a susţinut că Hakob Manoukian "a devenit obsedat de putere", dorea să îi controleze întreaga echipă de securitate şi să câştige mai mulţi bani în acest fel. Atunci când i-a refuzat cererea, cântăreaţa spune că fostul şofer a ameninţat-o cu dezvăluirea unor informaţii confidenţiale extrem de stânjenitoare.

Şoferul ar fi spus că, dacă nu primeşte imediat suma de 2,8 milioane de dolari, va prezenta acele informaţii autorităţilor, iar artista va fi anchetată de autorităţi.

La rândul lui, fostul angajat a susţinut că Jennifer Lopez a încercat să îl pedepsească pentru faptul că a deschis un proces împotriva ei.

Hakob Manoukian spune că a fost obligat să îşi dea demisia, după ce a fost mustrat în public de Benny Medina, managerul artistei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici