Prodigy a ajuns din greşeală la B'estfest şi a petrecut până dimineaţa cu Skunk Anansie

Trupa Prodigy, care va susţine un concert la festivalul Rock the City, vineri seară, în Piaţa Constituţiei, a ajuns joi seară la Romexpo, unde evenimentul fusese anunţat anterior, fiind direcţionaţi către locul de desfăşurare al B'estfest, unde au petrecut până vineri dimineaţa cu Skunk Anansie.

2112 afișări
Imaginea articolului Prodigy a ajuns din greşeală la B'estfest şi a petrecut până dimineaţa cu Skunk Anansie

Prodigy a ajuns din greşeală la B'estfest şi a petrecut până dimineaţa cu Skunk Anansie (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Festivalul Rock the City, organizat de D&D East Entertainment, a fost anunţat iniţial, în martie, în Piaţa Constituţiei, apoi mutat la Romexpo, potrivit unui anunţ făcut în aprilie, iar pe 22 iunie, cu 8 zile înainte de debutul evenimentului, organizatorii l-au mutat înapoi în Piaţa Constituţiei.

Rock the City se desfăşoară simultan cu B'estfest, festival organizat de Emagic, de vineri până duminică, cel de-al doilea având loc în afara Bucureştiului, pe malul lacului Pasărea din comuna Tunari.

Potrivit unor surse din cadrul echipei tehnice B'estfest, membrii trupei Prodigy, programaţi să cânte vineri seară la Rock the City, au ajuns joi seară la Romexpo, neştiind de schimbarea spaţiului de desfăşurare al festivalului. Cei de la Romexpo i-au anunţat că festivalul s-a mutat la Tunari, ei crezând că membrii Prodigy trebuie să cânte la B'estfest, ale cărui prime trei ediţii s-au desfăşurat la Romexpo.

Astfel, membrii Prodigy, cu toată echipa de producţie, au ajuns cu un camion la Tunari, unde s-au întâlnit cu cei de la Skunk Anansie, fiecare trupă fiind foarte surprinsă de prezenţa celeilalte la acelaşi festival. Trupa Prodigy a rămas la locul de desfăşurare al B'estfest până vineri la şase dimineaţa, petrecând cu echipa Skunk Anansie, au mai declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici